Najdi ravnovesje - močno, gibko telo, jasen um in nasmejano srce!

 • skupaj poiščeva orodja, s katerimi zgradiva ravnovesje: moč, gibljivost, boljše zavedanje telesa in jasen in umirjen um

 • vadba v manjših skupinah v mirnem in intimnem prostoru

 • vadbo prilagodiva telesnim specifikam in počutju

JOGA PROGRAMI

YOGA FLOW 

 • srednja in nadaljevalna intenzivnost 
 • uro priporočamo vsem, ki imajo radi bolj dinamične programe v ritmu glasbe in se zavedajo pomena ravnovesja umirjenosti, moči in gibljivosti, ključnih sestavin zdrave drže in oblikovanega telesa brez bolečin.


Definitivno najbolj zabavna ura joge pod soncem. Gre za program joge, ki ga sestavljajo 3 deli jogijske prakse: 1. del: umiranje, usmerjanje pozornosti skozi meditacijo, 2. del: jogijski položaji, ki jih z metodo stopnjevanja ob spremljavi modernejših ritmov glasbe povežemo v tekoči flow, kjer po navodilih učitelja varno prehajamo oz. skorajda zaplešemo iz ene asane v drugo v ritmu diha. 3. del: telesno in miselno umirjanje z nežnimi raztegi, ki prodrejo globje v tkiva in odpravljajo telesne in čustvene napetosti, blokade.

ASHTANGA JOGA 

 • intenzivnost prilagojena telesnim značilnostim posameznika


Tradicionalna oblika joge, ki se izvaja v ritmu diha in ima vnaprej določeno stalno zaporedje asan, ki ga izvajamo med vsako prakso. Ashtanga je nekoliko bolj fizično naravnana od ostalih praks joge, sestavlja pa jo več progresivnih serij. Značilnost prakse je močan dih, izostren fokus in točno določeno zaporedje položajev. Vse to nam omogoča, da potujemo globje, pozornost postopoma odvrnemo od samega zaporedja in tako se praksa prelevi v izrazito meditativno izkušnjo, izkušnjo čutenja in opazovanja lastnega napredka. Prednost prakse ashtange je, da gre za izrazito individualno potovanje skozi proces joge. Položaj prilagodimo telesu posameznika, se najprej osredotočimo na močne temelje in gradimo lastno prakso korak za korakom. 

Varno zaporedje, ki ga usvojiš na urah pod mentorstvom učitelja, lahko izvajaš tudi doma, v svojem ritmu in počasi spoznavaš globine in širine prakse ashtange tudi, ko nisi na vadbeni podlogi.

BODY AND MIND RESET  

 • lažja intenzivnost, primerno za začetnike in nadaljevalce
 • vadbo priporočamo vsem, ki se soočajo z mišičnimi in miselnimi napetostmi in blokadami, slabo držo, imajo radi počasnejše, nežnejše oblike gibanja in sproščanja.


Kombinacija nekoliko počasnejših, nežnih in umirjenih tehnik jogijskih položajev (hatha joga, yin joga, obnovitvena joga), pri katerih je poudarek na dihu in statičnem raztezanju mehkih tkiv in vaj za mobilnost sklepov, krepitev ter stabilizacijo obsklepnih struktur. Uro spremljajo različne oblike čuječnosti, meditacij, sproščanja ter tehnik zavestnega dihanja. 

Namen prakse je vzpostaviti telesno ravnovesje, izboljšati držo, sprostiti telo in um, ju osvoboditi globokih napetosti, zakrčenosti, blokad in očistiti telo vseh toksinov, ki se kopičijo v sistemu, kot posledica modernega načina življenja.

URNIK

TOREK 

19h - 20h BODY & MIND RESET - skupina je trenutno polna

20:15h - 21:15h ASHTANGA JOGA - skupina je trenutno polna

SREDA 

19h - 20h BODY & MIND RESET

ČETRTEK 

19h - 20h JOGA FLOW 1 (lažja do srednja intenzivnost)

20:15h - 21:15h JOGA FLOW 2 (nadaljevalna intenzivnost)

Urnik veljaven od od 5.9.2022 do preklica

KJE NAS NAJDEŠ?

PuraVida vadbeni center

Dobja vas 253

2390 Ravne na Koroškem

* Za modro stavbo podjetja Polovšek.

PRIJAVA NA VADBE

na email: info@prikatjidoma.si

CENIK

PAKETI OBISKOV

 • PAKET 1X TEDENSKO, 9 OBISKOV, 90 EUR 
 • PAKET 2X TEDENSKO, 18 OBISKOV, 180 EUR 
 • PAKET 3X TEDENSKO, 27 OBISKOV, 270 EUR 


VELJAVNOST PAKETA:  3 mesece od dneva nakupa

POSAMEZNI OBISK 15 EUR

INDIVIDUALNA URA (1 termin, 1 oseba) 40 EUR

MANJŠA SKUPINA (1 termin, 2-3 osebe) 60 EUR

VIKEND DELVAVNICA (45-90min) 20 EUR

ZAČETNI TEČAJ ASHTANGA JOGE 150 EUR

DELAVNICE, DOGODKI, VADBA ZA PODJETJA po dogovoru 

Osebe, ki so vpisane v tri termine vadb tedensko ali več, prejmejo brezplačen dostop do spletnih joga in fit vadb  www.prikatjidoma.si.

V času šolskih počitnic in praznikov, se vadbe ne izvajajo, razen ob predhodnem dogovoru s posamezno skupino. 

CENE SO V EUR. CENE VSEBUJEJO DDV.

POGOJI

Ob vpisu izberete paket obiskov, s čemer sklenete naročnino na program in rezervirate svoje mesto. 

Rezervacije mesta v skupini brez predplačila niso mogoče.

Znesek paketa obiskov je potrebno poravnati vnaprej, pred prvim obiskom vadbe. 

Ob poteku paketa obiskov prejmete nov račun za izbrani paket. Če želite spremeniti paket, javite spremembo na el. naslov info@prikatjidoma.si.

Z vpisom se strinjate, da boste poravnali vse obveznosti za obdobje od datuma pisnega vpisa do datuma pisne odjave z vadb.

Pisno odjavo oz. preklic pošljete na info@prikatjidoma.si.

Z vpisom se strinjate, da boste poravnali vse obveznosti za obdobje od datuma pisnega vpisa do datuma pisne odjave z vadb. 

Denarja ne vračamo oz. podaljšujemo veljavnosti paketov ne glede na prisotnost, razen v primerih nenadnih odpovedi vadb s strani izvajalca programa. V tem primeru izvajalec podaljša veljavnost paketa obiskov za čas izvajalčeve odsotnosti od rednih programov.  Kot nenadna odpoved se ne šteje prekinitev v času praznikov in počitnic.

V primeru prenehanja obiskovanja vadbe iz zdravstvenih razlogov (3 tedne ali več), se nekoriščeni obiski na podlagi zdravniškega dokazila prenesejo v naslednji mesec.

V primeru omejitev poučevanja vodenih programov s strani NIJZ se bodo v času ukrepov omogočile online vadbe, s čemer se nadaljuje poraba zakupljenih obiskov brez prekinitve.

Vadeče in nosilce programov, ki smo vključeni v vadbeni proces, prosimo, da smo odgovorni do sebe , drugih sovadečih in na vadbe ne prihajamo prehlajeni, bolani in slabega počutja. 

Cenik je veljaven od 1.9.2022 do 30.6.2023. 

Pridružujemo si pravico do sprememb.

Email obvestila

Vpišite vaš email naslov, če želite prejemati novice, nasvete, opise vadb in druge informacije o vodenih GIBALNIH in SPROSTITVENIH programih.

Hvala