Najdi ravnovesje - močno, gibko telo, jasen um in nasmejano srce!

 • skupaj poiščeva orodja, s katerimi zgradiva ravnovesje: moč, gibljivost, boljše zavedanje telesa in jasen in umirjen um

 • vadba v manjših skupinah v mirnem in intimnem prostoru

 • vadbo prilagodiva telesnim specifikam in počutju

JOGA PROGRAMI

JUTRANJA JOGA 

 • primerna za vse nivoje (predvidoma se bo izvajala praksa ashtange)


Oblikuj zdrave navade in začni dan z gibanjem, ki sprosti jutranjo napetost, prežene okornost, dvigne energijo, izboljša koncentracijo ter oboroži telo in um na spopad z dnevnimi aktivnostmi.

YOGA FLOW 

 • srednja in nadaljevalna intenzivnost 
 • uro priporočamo vsem, ki imajo radi bolj dinamične programe v ritmu moderne glasbe in se zavedajo pomena ravnovesja umirjenosti, moči in gibljivosti, ključnih sestavin zdrave drže in oblikovanega telesa brez bolečin.

Definitivno najbolj zabavna ura joge pod soncem. Gre za program joge, ki ga sestavljajo 3 deli jogijske prakse: 1. del: umiranje, usmerjanje pozornosti skozi meditacijo, 2. del: jogijski položaji, ki jih z metodo stopnjevanja ob spremljavi modernejših ritmov glasbe povežemo v tekoči flow, kjer po navodilih učitelja varno prehajamo oz. skorajda zaplešemo iz ene asane v drugo v ritmu diha. 3. del: telesno in miselno umirjanje z nežnimi raztegi, ki prodrejo globje v tkiva in odpravljajo telesne in čustvene napetosti, blokade.

BODY AND MIND RESET 

 • lažja intenzivnost, primerno za začetnike in nadaljevalce
 • vadbo priporočamo vsem, ki se soočajo z mišičnimi in miselnimi napetostmi in blokadami, slabo držo, imajo radi počasnejše, nežnejše oblike gibanja in sproščanja.


Kombinacija nekoliko počasnejših, nežnih in umirjenih tehnik jogijskih položajev (hatha joga, yin joga, obnovitvena joga), pri katerih je poudarek na dihu in statičnem raztezanju mehkih tkiv in vaj za mobilnost sklepov, krepitev ter stabilizacijo obsklepnih struktur. Uro spremljajo različne oblike čuječnosti, meditacij, sproščanja ter tehnik zavestnega dihanja. 

Namen prakse je vzpostaviti telesno ravnovesje, izboljšati držo, sprostiti telo in um, ju osvoboditi globokih napetosti, zakrčenosti, blokad in očistiti telo vseh toksinov, ki se kopičijo v sistemu, kot posledica modernega načina življenja.

ASHTANGA JOGA 

 • intenzivnost prilagojena telesnim značilnostim posameznika
   

Tradicionalna oblika joge, ki se izvaja v ritmu diha in ima vnaprej določeno stalno zaporedje asan, ki ga izvajamo med vsako prakso. Ashtanga je nekoliko bolj fizično naravnana od ostalih praks joge, sestavlja pa jo več progresivnih serij. Značilnost prakse je močan dih, izostren fokus in točno določeno zaporedje položajev. Vse to nam omogoča, da potujemo globje, pozornost postopoma odvrnemo od samega zaporedja in tako se praksa prelevi v izrazito meditativno izkušnjo, izkušnjo čutenja in opazovanja lastnega napredka. Prednost prakse ashtange je, da gre za izrazito individualno potovanje skozi proces joge. Položaj prilagodimo telesu posameznika, se najprej osredotočimo na močne temelje in gradimo lastno prakso korak za korakom. Varno zaporedje, ki ga usvojiš na urah pod mentorstvom učitelja, lahko izvajaš tudi doma, v svojem ritmu in počasi spoznavaš globine in širine prakse ashtange tudi, ko nisi na vadbeni podlogi.

FIT PROGRAMI

FITNESS FLOW 

 • srednja do visoka intenzivnost, vaje prilagojene dvema nivojema
 • priporočamo tistim, ki med vadbo radi dvignete srčni utrip in imate ob koncu občutek, kot da ste premikali gore.

Program, primeren za tiste, ki iščete večje telesne izzive. Vadba je zasnovana na HIIT, TABATA, visokointenzivnem intervalnem nečinu vadbe. Sestavljajo jo krajši intervali energičnih vaj z lastno težo, ki jim sledijo zelo kratki počitki. Vadba krepi vse mišične skupine, oblikuje telo, dviguje energijo, pospešuje presnovo ter pripomore k zdravju srca in ožilja.

KJE NAS NAJDEŠ?

PuraVida vadbeni center

Dobja vas 253

2390 Ravne na Koroškem

* Za modro stavbo podjetja Polovšek.

PRIJAVA NA VADBE

na email: info@prikatjidoma.si

CENIK JOGA in FIT PROGRAMI

PAKETI OBISKOV:

 • PAKET 1X TEDENSKO, 6 OBISKOV 60 EUR 
 • PAKET 2X TEDENSKO, 12 OBISKOV, 120 EUR 
 • PAKET 3X TEDENSKO, 18 OBISKOV, 160 EUR 

VELJAVNOST PAKETA:  2 meseca od dneva nakupa

POSAMEZNI OBISK 13 EUR

INDIVIDUALNA URA (1 termin, 1 oseba) 40 EUR

MANJŠA SKUPINA (1 termin, 2-3 osebe) 60 EUR

VIKEND DELVAVNICA (45-90min) 20 EUR

DELAVNICE, DOGODKI, VADBA ZA PODJETJA po dogovoru 

Osebe, ki so vpisane v tri termine vadb tedensko ali več, prejmejo brezplačen dostop do spletnih joga in fit vadb  www.prikatjidoma.si.

V času šolskih počitnic in praznikov, se vadbe ne izvajajo, razen ob predhodnem dogovoru s posamezno skupino. 

CENE SO V EUR. DDV NI OBRAČUNAN PO PRVEM ODSTAVKU 94. ČLENA ZDDV – 1

POGOJI

Ob vpisu izberete paket obiskov, s čemer sklenete naročnino na program in rezervirate svoje mesto. 

Znesek paketa obiskov je potrebno poravnati vnaprej, pred prvim obiskom vadbe. 

Ob poteku paketa obiskov prejmete nov račun za izbrani paket. Če želite spremeniti paket, javite spremembo na el. naslov info@prikatjidoma.si.

Z vpisom se strinjate, da boste poravnali vse obveznosti za obdobje od datuma pisnega vpisa do datuma pisne odjave z vadb.

Pisno odjavo oz. preklic pošljete na info@prikatjidoma.si.

Z vpisom se strinjate, da boste poravnali vse obveznosti za obdobje od datuma pisnega vpisa do datuma pisne odjave z vadb. 

Denarja ne vračamo oz. podaljšujemo veljavnosti paketov ne glede na prisotnost, razen v primerih nenadnih odpovedi vadb s strani izvajalca programa. Kot nenadna odpoved se ne šteje prekinitev v času praznikov in počitnic.

V primeru prenehanja obiskovanja vadbe iz zdravstvenih razlogov (3 tedne ali več), se nekoriščeni obiski na podlagi zdravniškega dokazila prenesejo v naslednji mesec.

Cenik je veljaven od 1.9.2021 do 30.6.2022. 

Pridružujemo si pravico do sprememb.

PREVENTIVNI COVID-19 UKREPI v 2020/21

 • udeleženci športno rekreativne dejavnosti, ki so starejši od 15 let, morajo izpolnjevati PCT pogoj. (Uradni list RS, št. 132/21)

 • vadeči na vadbe prinašajo svoje vadbene podloge

 • nevadeči se ne zadržujejo v prostorih oz. se zadržujejo samo krajši čas pri prevzemu otroka

 • nevadeči v prostor NE vstopajo brez maske

 • ob vstopu v prostor si morajo osebe razkužiti roke z razkužilom pri vhodu

 • uporaba mask med vadbo ni obvezna

 • ravnamo odgovorno do sebe in drugih sovadečih in na vadbe ne prihajamo prehlajeni, bolani

Email obvestila

Vpišite vaš email naslov, če želite prejemati novice, nasvete, opise vadb in druge informacije o vodenih GIBALNIH in SPROSTITVENIH programih.